brillestudiet brillemode

 

 

Brug din brille som et statement

 

I vores verden er brilleglassene den vigtige del af vores arbejde, og brillestel er den sjove del. Med det rigtige stel kan du se ud, som du ønsker det. Du kan understrege din personlighed og definere din individualitet.

 

Brillestel med internationalt snit

 

Når du går ind i Brillestudiet, vil du se brillestel, som ikke er mainstream.

 

 Vi bruger meget tid på at finde de helt rigtige niche-brands, ofte på internationale messer, og på at sørge for, at vi har eneforhandling på de spændende mærker, så du får noget nyt og spændende at vælge imellem.

 

Og vigtigst af alt: Når du vælger et brillestel, skal du ikke være bekymret for, at halvdelen af byen har samme stel som dig - for vi sælger kun nogle få stykker af hver.

 

Det rigtige brillestel

 

Det helt rigtige brillestel er det, der passer til dig. Du får selvfølgelig hjælp til at vælge, men i sidste ende skal du have det stel, som du har det godt med.

 

Hos Brillestudiet er alle de stel, du kan vælge imellem, udført i allergivenlige og fjerlette materialer og udtrykker den passion, der ligger bag de håndlavede briller.

 

Hvad enten du søger et overraskende twist, minimalisme, tidløst design eller det nyeste indenfor moden, kan du finde det hos os.

 

Vi sørger for at kvalitet og æstetik går op i en højere enhed, og at dit brillestel er præcis det, du drømmer om. Og så sliber vi selv de glas, der skal i dit stel.

 

Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken og se de nyeste stel - måske du finder lige præcis dem, du leder efter.