brillestudiet kontaktlinser

 

 

Kontaktlinser giver dig frihed 

 

Er briller ikke lige dig? Enten fordi du bare ikke synes, briller klæder dig, eller fordi du har brug for større bevægelsesfrihed, end et par briller kan give dig?

 

Kontaktlinser giver dig 100 % bevægelsesfrihed

 

Uanset hvilken sport du dyrker, kan du med ro i sindet kaste dig ud i fx nærkampen på banen uden at være bekymret for, om dine briller bliver ridsede. I stedet kan du fokusere på din sport eller din hobby og se perfekt til det hele.

 

Du slipper også for duggede ruder - ikke i hjemmet, men på ansigtet. For hvem har ikke prøvet at åbne ovnen og så dugge helt til? Eller endelig komme i læ fra en regnbyge, for så at stå helt fortabt og vente på at dampe af, så du kan se noget igen?

 

Her kommer kontaktlinserne igen helt til sin ret.

 

Frit valg med kontaktlinser

 

Der er dømt frit valg på alle solbrillehylder, når du har kontaktlinser. Bruger du briller, vil der uvægerligt være nogle stel, du bare ikke kan vælge, fordi glassene og din styrke ikke passer til det stel.

 

Det undgår du helt, når du bruger kontaktlinser. Du kan vælge præcis det lækre par solbriller, du drømmer om - eller skibriller for den sags skyld.

 

Brug kontaktlinser som du vil

 

Nogle bruger kontaktlinser hver eneste dag - andre nogle gange om ugen.

 

Hos Brillestudiet kan du få sammensat præcis det abonnement, der passer til dit behov.

 

Det kan du fordi, vi er en selvstændig optikerbutik, der ikke er bundet af en butikskædes system. Og det giver dig total frihed til at bestemme, hvor lang tid og hvilket abonnement, du vil have.

 

Kom ind til en snak om kontaktlinser, og hvad du har behov for (link til Kontakt) - hos os er rådgivning gratis.