brillestudiet solbriller

 

 

Vælg det rigtige par solbriller

 

Hvad skal du bruge dine solbriller til?

 

Det er afgørende for, hvilken type solbrille, du skal vælge. Nogle bruger udelukkende solbriller til at skærme for solen, mens andre har helt specifikke behov.

 

Det er ikke ligegyldigt, hvad du bruger dine solbriller til

 

Glasfarven er noget af det, der betyder meget, når du skal have solbriller.

 

Det kan sagtens være, du skal vælge farveskiftende glas og her findes de i et utal af nye, smarte og komfortable varianter.

 

Farveskiftende glas er særligt smarte, hvis du arbejder udendørs. Her skifter glasset farve efter lysforholdene, og du behøver ikke huske et par ekstra briller til solrige timer.

 

Lad din sport afgøre dit valg af solbriller

 

Bruger du i forvejen briller med styrke, skal du overveje præcis, hvad dine solbriller skal bruges (mest) til. Det er afstanden til det, du skal fokusere på, der afgør, hvilken brille, du har behov for. Bruger du mest tid på bogen ved poolen, vejskiltene eller golfbolden ude på greenen.

 

På golfbanen er det glassene, der giver dig det perfekte syn. Hvis de er buede, skal de være prismekompenserede, så de ikke forvrænger din synsopfattelse, for ellers risikerer du at slå forbi bolden … for tit. Samtidig skal stellet sidde godt på dig og ikke glide ned, når det bliver varmt i sandbunkeren.

 

Står du på ski, kommer du op i noget højere hastighed end når du spiller golf - forhåbentlig. Derfor er det vigtigt, at dine solbriller er tilpasset skiløb, fx at glassene fremmer dit vidvinkelsyn og har kontrastfremmende farve. Hvis du oplever ofte at falde - og det ikke har noget at gøre med dine evner på ski - kan det være fordi dine solbriller har polariserede glas.

 

Som sejler ved du, at solen er ekstra stærk på vandet - og at den reflekteres helt anderledes end på land. Vælg buede farveskiftende solbriller, der lukker godt af for solen og samtidig beskytter mod vind og saltvandsprøjt, så er du godt på vej. Vælger du samtidig polariserende glas, er du bedst beskyttet mod reflekser fra vandets overflade.

 

En af danskernes foretrukne sportsgrene er cykling. Gør du mere end bare at følge med i Tour de France og det, der ligner, har du brug for cykelbriller, der passer til dig. Det er de færreste optikere, der specialiserer sig i at slibe de buede cykelbrilleglas med styrke - det kan vi. Hvorfor bruge tusindvis af kroner på den helt rigtige cykel, hvis du ikke kan se vejen og cykelcomputeren ordentligt?

 

Uanset hvilken sportsgren du sværger til, kan du få briller, der passer til dine fysiske udfoldelser, hos os. Tilpasset dit syn og dine behov. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere. 

 

Få dit yndlingsmærke som solbriller

 

En hel del af de lækre brillestelsmærker, du finder på vores hylder, laver også smarte solbriller. Du kan få solbrillerne både med og uden styrke.

 

Du kan få præcis den form og størrelse, du har behov for. Solbriller findes i mange forskellige design; store og små, sporty eller tidløse, sofistikerede eller eksklusive med fine detaljer.

 

Du lægger ansigt til, og sammen finder vi det perfekte par til dig.